Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Forelsket, men hun sier det ikke vil funke. Noe jeg kan gjøre for å endre hennes mening?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har blitt ganske så forelsket i en jente nå. Vi har vært bestevenner før, men så ble vi litt mer enn det etterhvert. Idag så sendte hun meg en melding hvor hun ikke trodde at dette kom til å fungere. Jeg spurte hun om det var en grunn til at det ikke kom til å funke, men hun sa nei. Og at det var bare at hun følte at hun ikke har energien og tiden for å gi et forhold det det trenger. Hun sa også at kanskje det kunne gå en dag, men ikke akuratt nå. Er det noe jeg kan si til hun så hun kanskje endrer mening? Eller er det bare for meg å glemme hele jenta?...

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer