Gutten jeg holder på med tror ikke det vil funke mellom oss, fordi han er eksen til en venninne av meg. Hva skal jeg gjøre? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Gutten jeg holder på med tror ikke det vil funke mellom oss, fordi han er eksen til en venninne av meg. Hva skal jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg har et spørsmål angående en gutt. Vi snakket litt før og han sa han hadde følelser for meg. Samtidig som han sa det, "drev" jeg med en annen. Jeg gjorde noe dumt og ditcha han som hadde følelser for meg. Jeg begynte og ville ha han tilbake så jeg ringte han og sa unnskyld for det jeg gjorde og han godtok det. Problemet er det at han begynte å være litt "care" etterhvert så jeg spurte hvorfor han var så sur. Han skrev at han ikke var sur, men han skjønte ikke hvorfor vi snakket, fordi han sa det kom til å funke uansett, fordi han er exen til venninna mi. Han sa han ikke orka å se på henne eller være med henne. Jeg og venninna mi er ikke lenger like gode venner så jeg ser ikke på det som et problem. Jeg hadde heller aldri vært med han og venninna mi samtidig uansett. Hva skal jeg si til han slik at han skal forstå at det ikke er et problem? PS: venninna mi er ikke sur fordi jeg driver med exen hennes.

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Arbeidskontrakt og attest

Fått deg jobb? Da har du krav på en skriftlig arbeidskontrakt. Og når du slutter i jobben kan du kreve en sluttattest.

Les mer