Hopp til hovedinnholdet

Jeg sa at jeg ikke likte henne. Nå snakker hun ikke med meg lenger

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei. En "tidligere" venn av meg har likt meg snart i ett år. Jeg har visst dette noen måneder, men fikk det bekreftet fra personen for et par uker siden. Da sa jeg til hun at jeg kanskje likte henne også, men ikke var sikker. Og etter det så har alt hun snakker om vært; Jeg elsker deg så mye, La meg kysse deg! Men jeg sa flere ganger at jeg ikke var sikker på om jeg likte henne eller ikke, og at jeg ikke var klar for noe forhold. Jeg forsatte som vanlig men hun bablet om at jeg var alt hun levde for. En dag spør hun om jeg virkelig liker henne eller ikke , og jeg svarer at jeg ikke gjør det, som er sant. Og så legger hun skylden på meg og sier at jeg har "drept" henne. At alt hun levde for er borte, at hun er i helvete. osv. Og beskylder meg for å ha løyet. Sagt at jeg elsker henne til månen og tilbake, men jeg sa aldri det. Har sagt unnskyld flere ganger, og hun sa at hun skulle prøve å tilgi meg, og det gikk greit 1 dagen, men nå vil hun ikke snakke meg mer, Hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg forstår at situasjonen du er i er vanskelig, og at det ikke alltid er like lett å vite hva man skal gjøre i slike situasjoner. Jeg tror at det er lurt å gi henne litt tid til å komme over deg på. Ut fra det du skriver virker det som om hun var veldig forelsket i deg, og å høre at den du liker ikke liker deg tilbake kan være veldig vanskelig. det er helt naturlig om hun ikke vil snakke etter noe sånnt. Hvis du vil ha tilbake vennskapet deres burde du gjøre hun bevisst på at selv om du ikke liker henne på den måten, er du der for henne hvis det er noe. Du må bare håpe på at ting faller på plass med tiden. Håper dette var litt til hjelp.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik er du en god venn

To venninner på en benk (colourbox.com)

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse