Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg kysse han uten å si "Hei, skal vi kysse?"

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er 11 år og nå har jeg endelig den Kjeresten jeg ville ha! Han er snill, søt og omtenksom. Jeg vil jerne kysse han. Han sier at han er klar når jeg er klar og jeg sier at jeg er klar når han er klar! Jeg er selvfølgelig klar han også men hvordan kysset jeg han uten å si: Hei skal vi kysse? Vi har vert sammen i en måned nå så det er vel på tide?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei! 

Takk for at du skriver til oss. 

Det er som du skriver viktig at man er klar når man skal kysse noen, og at man ønsker det. Når det kommer til når det er på tide å kysse så varierer det nok veldig fra kjærestepar til kjærestepar, og det finnes ikke noe typisk "fasitsvar" 

Ofte så kommer det første kysset ganske naturlig. Det virker som om at dere begge ønsker å kysse hverandre, så jeg tror egentlig at det vil komme av seg selv. Hvis du skal hinte til at du vil kysse uten å si det, kan du for eksempel få øyekontakt med han, du kan også gi han en god klem og så se han i øynene, så kanskje han tar hintet. 

Jeg har lagt ved en artikkel jeg håper vil være til hjelp. 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kyss!

Kysser (colourbox.com)

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse