Hopp til hovedinnholdet

Forelska i læreren

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei!Jeg er ei jente på 16 som sliter litt med kjærligheten kan du si.. jeg er døds forelska i læreren min.Han er 27, har en sønn og ei dame. Jeg klare ikke komme over han!:(Samtidig så blir jeg veldig lett forelsket i studenter og vikarer.. Vi hadde en student som var med oss i engelsktimene i rundt 4-6 uker, jeg falt veldig for han og han ga meg blikk ganske ofte og han blunket ofte til meg osv.. som om han ga tegn,men jeg aner ikke om jeg tolket de feil eller ikke.Jeg har trodd lenge dette bare var en periode, men det har vært sånn i rundt ett år ca og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!?Ofte når jeg er ute blant folk osv får jeg ofte et minicrush på de fleste kjekke ELDRE mennene jeg ser.. Ugh..Samtifig så drømmer jeg veldig ofte om læreren min og studenten vi hadde for 5 uker siden liksom.I tillegg til at jeg ofte får sex fantasier og drømmer om det og jeg er helt lost!HJELP MEG

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er ikke uvanlig å forelske seg i, og fantasere om lærere eller folk som er eldre enn deg! Uansett hvor vondt det er å innse, så er viktig at du tenker på at det aldri kan skje noe mellom deg og læreren din. Dette kan være veldig vondt, og være som å ha kjærlighetssorg. Ikke vær redd for at det skal være slik for alltid. Det kan gå måneder eller år, men det går over! Du er i en tid hvor det er mange nye inntrykk, ny skole, nye venner og nye utfordringer :-) Ting forandrer seg, og du kommer heller ikke til å være forelsket i læreren eller studenten for resten av livet. 

Det kan hjelpe å snakke med noen om hva du føler. Om du har en god venninne eller foreldre/søsken som du stoler på, så kan det være veldig godt å få luftet tankene og følelsene for de :-) Helsesøster på skolen kan også være en god person å snakke med! Under er en lenke som jeg håper kan være til hjelp :-) 

 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer

Betatt av en kjendis?

Justin Bieber (colourbox.com)

Er du blant dem som tenker på Justin Bieber hele tiden? Eller har du opplevd å bli skikkelig forelska i en annen kjendis? Du er ikke alene. Her kan du lese om hva en slik forelskelse kan føre til, og få inspirasjon til hvordan takle forelskelsen så den ikke overtar hele hverdagen din.

Av Signe, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell