Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig forelsket i en gutt og han vet det. Lurer på om han liker meg.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 12 år, som er forelska i en gutt på 6. trinn! Han vet det og jeg er VELDIg forelska! 1. Hav vet deg og vi har snakka på chst osv. men han har blokmert meg på alle steder. 2. Hver gang jeg møter han sier han noe til meg ellet sier navnet mitt. 3. Jeg spurte om han ville bli sammen med meg og han sa nei. 4. Vi krangla på en måte litt, men i dag så satt jeg med noen vemmer og da kommer han og setter seg ved siden av meg og sier hei! Og han satt seg også foran meg på huk for å få meg til å svare! 5 . Mange sier han liker meg men jeg er ganske sikker på han ikke gjør det! Håper på svar og om han engetlig liker meg!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss.

Jeg forstår at det er vanskelig for deg å tolke hva denne gutten egentlig vil når han oppfører seg slik. Noen ganger kan det være at man sier at man ikke liker noe selvom man gjør det. Det virker jo som om denne gutten gir deg oppmerksomhet ellers. Samtidig kan det jo også være at han syntes det er fint med oppmerksomheten han får fra deg, selvom han ikke er forelsket. Kanskje han derfor gir deg denne oppmerksomheten fordi han ikke vil at du skal slutte å interessere deg.

Ettersom du har spurt om dere skal bli kjærester og han har sagt nei er det kanskje ikke så mye mer du kan gjøre med dette. Kanskje det beste er å prøve å glemme han litt. Om han ombestemmer seg og ønsker å bli sammen med deg likevel vil han kanskje gi uttrykk for dette. Det er vanskelig å si, men det er kanskje det eneste du kan gjøre akuratt nå. Han vet at du er interessert og du har dermed gitt han muligheten til å kjenne etter hva han føler tilbake for deg.

Jeg ønsker deg uansett lykke til og håper dette var til hjelp!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse