Har blitt sammen med eks-kjæresten igjen, men sliter med å glemme ting hun gjorde da hun var singel. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Har blitt sammen med eks-kjæresten igjen, men sliter med å glemme ting hun gjorde da hun var singel.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten min hadde vært sammen nesten et og et halvt år da vi slo opp fordi hu ville oppleve litt andre ting. Vi var fra hverandre i cirka 3-4 uker der jeg hadde det helt jævelig, etter litt angrer hun og sa vi kunne prøve igjen, men at hun hadde klint med 3 gutter og blitt fingret (ikke mer) av en gutt 2 ganger + og at de i tillegg hadde spoonet, men når dette skjedde tenkte hun på meg. Jeg bestemte meg for å tilgi og at vi kunne gå offentlig og bli sammen igjen. Men jeg sliter fordi jeg får bilder i hodet ig blir sint av og til når jeg tenker på hva den gutten gjorde med henne og ar hun lot det skje... Har dere noen tips til å hjelpe meg å glemme/tilgi, dette er noe jeg ønsker sterkt fordi hun betyr så mye for meg og jeg elske henne utrolig mye.

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer