Hopp til hovedinnholdet

Er jeg forelsket i han? 

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en jente på 14 år. Jeg har snakket en stund med en som begynner første året sitt på videregående, altså 16 år. Vi har liksom flørtesnakket. Vi går på samme skole, og har vært litt sammen når vi var små, pga foreldrene våre. Jeg er veldig usikker på hva jeg føler for han, men føler det er noe. Det virker som om han er interessert, når jeg har møtt han i etterkant. Han har søkt etter blikkontakt med meg. Jeg er en sjenert type, og jeg ble egt bare nervøs og har kikket ned hver gang. Tror jeg har virket litt avvisende. Jeg mener ikke å være det, det bare skjer. Vennene mine har sakt at han ikke er noe for meg. Men jeg vet rett og slett ikke. Hvis jeg ikke gjør noe nå snart så tror han at jeg ikke liker han, og da har jeg liksom 'mista' han. Ja, tror jeg liker han. Jeg har i allefsll følelser for han. Men er det de meldingene jeg har blitt forelsket i? Liksom det han har skrevet, men ikke selve han..? Jeg er egt bare veldig forvirra.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner godt at du er forvirret og at du ikke helt vet hva du føler og tenker. Den eneste måten, tror jeg, er å tilbringe tid med han. Bli bedre kjent med han og se om dere går godt overens! :-) Det som er viktig er at du snakker med vennene/familien din og lufter tanker og følelser for de. Det at de sier at han ikke er noe for deg, betyr bare at de vil ditt beste. 

Bruk litt tid på å finne dette ut, ikke stress! 

 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell