Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min er unnvikende... 

Jente 16 år
 

Spørsmål

Jeg og kjæresten min hat vært sammen i ett år nå. Men i de siste 6 månedene har han vært veldig unnvikende mot meg. Jeg prøver og ta initiativ til å kose, kysse og være kjærlig mot han men han kommer alltid med unnskyldninger eller at han ikke orker. Jeg blir veldig frustrert for jeg sliter med diverse ting så jeg trenger at han faktisk er sånn mot meg. Jeg prøver å si det men han bryr seg ikke. Hva kan det være?'v

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Jeg skjønner godt at dette er en frustrerende situasjon. Det er aldri hyggelig å føle at kjæresten er unnvikende, spesielt ikke hvis det varer over en lengre periode. Det eneste og beste du kan gjøre er å snakke med han. Spør om alt er i orden og hvorfor han oppfører seg som han gjør. Du sier at han ikke bryr seg, men det er ikke ok i et forhold. Men, dersom dette ikke hjelper kan det hende at dere har vokst fra hverandre. Noen ganger endres følelsene, og selv om man ikke vil er det dessverre noe man ikke kan bestemme over! Jeg legger ved en artikkel som du burde lese, lykke til! 


Hilsen Ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse