Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en barndomsvenn

Jente 17 år
 

Spørsmål

Jeg sitter virkelig fast og trenger deres hjelp. Jeg er forelsket i en gutt. Vi gikk på samme skole i samme klasse i 10 år. Begge har begynt på ulike vgs og nå har det gått to år siden jeg så han sist. Jeg vet hvor han bor, det er ikke vanskelig å kontakte han selv om jeg ikke har snappen hans nummeret eller no men jeg vet at det er lett å få tak i det. Jeg har så utrolig lyst til å se han og jeg fant ut av at jeg er forelsket i ham etter at vi begynte på vgs. Jeg savner han virkelig og klarer ikke å tenke på noe annet en han. Hver gang jeg er ute håper jeg bare å møte han. Hva skal jeg gjøre? hvordan skal jeg finne han? Hvordan skal jeg fortelle at jeg som var så god venn med han er forelsket i han? Jeg klarer virkelig ikke å kontrollere meg selv, jeg vil bare slenge armene mine rundt han når jeg ser han... hjelp meg... takk

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så hyggelig at du er forelsket i han! Hvis du tilfeldig møter han, så er dette en god mulighet til å slå av en prat med han og kanskje spørre rett ut om han vil møtes en dag :-) Hvis du kan få tak i nummeret hans, så er det heller ingenting i veien med å sende han en melding! 

Jeg synes du skal snakke med noen venninner og/eller foreldrene dine og kanskje høre om de har noen gode råd eller tips! Under er noen lenker som jeg håper kan være til hjelp. 

 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse