Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor tenker jeg på hva som hadde skjedd om jeg og kjæresten hadde slått opp?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg og kjæresten min har vært sammen i over fem måneder nå, og han er en flott person, men jeg har kommet over denne tanken flere ganger ; "hva hadde skjedd hvis jeg hadde slått opp?" Jeg vil absolutt ikke slå opp men skjønner ikke hvorfor spørsmålet dukker opp! Da jeg tenker sånn så tenker jeg på meg selv som en dårlig kjæreste.. Så jeg lurer, kan det at vi ikke gjør noe mer spennende enn å ligge i senga og slappe av eller se på film være grunnen? Jeg vil ikke slå opp og derfor vet jeg ikke hvorfor jeg får denne tanken...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Som du skriver kan dette ha noe å gjøre med at du kjeder deg i forholdet. Dette kan man gjøre noe med. Under har jeg skrevet en del ting dere kan gjøre annet enn å se på film.

Kjøp inn mat og lag middag eller noe annet kos sammen hjemme. Det er noe helt annet enn å bare sitte og se på film sammen, og dere kan også bruke tid på å finne noe spennende å lage!

- Inviter flere venner til en av dere, og ha kosekveld eller annet. Her kan dere også invitere på brettspill, som er morsommere når man er flere!

- Hvis en av dere har noen interesser eller hobbyer den andre ikke vanligvis driver med, kan dere prøve å gjøre det sammen. Man trenger ikke alltid å interessere seg så veldig for det, men det er alltid bra for den ene parten å merke at kjæresten bryr seg om det de gjør. Hvis han f.eks. spiller gitar, kan du få han til å prøve å lære deg det!

- Spille Playstation spill

- Dere kan jo kysse og kose! (om ikke dette allerede er vel utprøvd)

- Begynn å trene sammen! Kjøp treningsvideoer, let opp treningsprogram på internett, eller dra på treningsstudio om begge er medlem

- Dra å svømme sammen! Det er noe man alltid gjorde som barn, men som fortsatt er morsomt når man blir eldre, og den beste treningen man kan få!

- Bowling!

- Kino

Håper dette var litt til hjelp!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse