Hopp til hovedinnholdet

Langdistanseforhold

Annet 15 år
 

Spørsmål

Hei :) Vet ikke helt hvilken kategori som passer best så jeg tar d bare her. Okei. Jeg er i et land distanse forhold som egentlig er ganske fint. Jeg elsker han virkelig, men vet ikke helt om det er på den måten lenger liksom. I det siste har jeg hatt masse tiltrekninger til jenter(har hatt d lenge egentlig). UPS glemte å si, jeg er født jente men begynner og bli usikker så identifiserer meg som "agender" før identifiserte jeg meg som lesbisk også. Langdistansen begynner og bli veldig vanskelig og jeg vet ikke om jeg vil slå opp... Vi har masse planer sammen og jeg elsker han veldig.har på en måte veldig lyst på jente kjæreste som helst ikke bor så langt unna, men jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre... uklart hva spørsmålet mitt er men jeg trenger noen tips vertfall...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Beklager sent svar!

Jeg skjønner at det er vanskelig å være sammen med noen som bor så langt borte. Spesielt når det virker som om du er litt usikker på hva du føler og om du kanskje liker jenter. Det å snakke med noen er viktig og det tror jeg kan hjelpe deg mye :-) Gjerne snakk med venner eller familie. Helsesøster kan du også snakke med. Det er alltid godt å snakke med noe, og det de kan også ha noen gode tips.

Du kommer til å finne ut av alt dette, men det kan ta litt tid! Jeg tror du skal vurdere om du virkelig har lyst til å være sammen med han, og gjerne snakke med han om hva som plager deg! Under er noen lenker som jeg håper kan være til hjelp.

 

Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer

Chat om seksualitet og få svar om prevensjon i chatbot

Sex og samfunn

Lurer du på noe om seksualitet, seksuell helse eller prevensjon? Da kan du få svar på chat med fagpersoner eller chatbot'en på Sex og samfunn.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse