Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 18 år og forelsket i en på 23. Vi er usikre på om det vil fungere pga. familie og venner og hva de vil syntes.

Gutt 18 år
 

Spørsmål

hei! jeg er en gutt på 18 år og er forelska i en jente som er 23, vi har snakka om dette og hun er litt usikker om dette kommer til og funke pga familie og venner, at kommer til og bli rart mellom venner og familie, siden vi har vært naboer i 6 år og jeg kjenner dem veldig godt, så det kommer til og bli rart mellom dem og oss, hva dem vil tenke om oss osv, og at vi må holde alt i skjul. hva skal vi gjøre? takk på forhånd

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg forstå at dette er noe du og denne jenta tenker på og kanskje er usikre på. Jeg tenker likevel at dere kanskje legger litt for mye vekt på hva alle de andre rundt vil syntes. Du og denne jenta er begge voksene nok til å ta ansvarlige valg på egenhånd og om dere liker hverandre så må dere få lov til det. Selvom det kanskje blir litt rart i forhold til andre begynnelsen så tenker jeg også at det vil gå over etter en stund. Det er mye som er rart å venne seg til, men det betyr ikke at man ikke skal gjøre det eller at det ikke er greit.

Om dere ikke er kjærester enda og vil bli bedre kjent med hverandre før dere sier noe så går jo dette selvfølgelig an å ta det litt i et tempo som er naturlig for dere. Men, dersom dere bestemmer dere for at dere vil være seriøse med hverandre så syntes jeg ikke at dette er noe dere må skjule for andre. Det at det er en aldersforskjell mellom dere er noe dere to må være komfortable med og ikke alle andre. Jeg tenker i tillegg at det vil føles befriende for dere å få fortalt det til de rundt, slik at dere slipper å skjule forholdet deres.

Jeg legger ved noen artikler du kan lese og ønsker deg lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell