Hopp til hovedinnholdet

Er det noe regel at man ikke kan være sammen med treneren sin?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg går på fotball og jeg har fått ny trener som er 18 år gammel. Jeg og han har nå holdt på og hooket i sånn 2 måneder og har bestemt oss for at vi faktisk er kjærester. Vi har ikke "offentlig" gjort det på fb siden det vil ikke jeg ha uansett hvem det skulle vært med. Men mange av vennene mine synes det er drøyt osv. siden det er treneren min; men mamma synes det er kjempe fint og koselig. Er det noe regel at man ikke kan være sammen med treneren sin?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt. I utgangspunktet er det jo sånn at en trener ikke skal være sammen med med en utøver, og han kan faktisk få problemer ved å ha et slikt forhold. Men jeg anbefaler deg å be han ta en prat med ledelsen i klubben og forklare situasjonen. Og så får det bli opp til dem å avgjøre om det er greit eller ikke. 

 Hilsen ungsomrsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell