Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kjæresten min drikker seg full hele tiden, tar på rumpa til andre jenter og tar mye på meg også. Vi har hatt tungkyss og samleie uten kondom. Jeg er ikke vant med dette og liker det ikke. Jeg tørr ikke gjøre det slutt. Vet ikke om jeg elsker han. Jeg er 13 år og han er snart 17 år.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre? Jeg er 13 år og er sammen med en gutt som er 16/17 år og han spurt meg for halvt år siden og jeg sa ja pga jeg var veldig forelsket i han, men jeg har vært utro 1 gang, men han sa at det gikk bra. Han går å tar på rumpene til andre jenter på skolen og han tar på meg hele tiden og jeg er jo ung og jeger ikke så vant til å bli tatt på eller tungekyss, men han gjørde uansett han tar på kroppsdelene og ja vi har hatt sex, men det likte ikke jeg så veldig da vi hadd det brukte han ikke kondom jeg ble lei meg og tenkte å nei jeg vil ikke bli gravid så jeg kjekket det og heldigvis var jeg ikke det. Den enese som vet om det er bff-en min. Hun likte han først, men så vet jeg ikke helt hva som kjedde. Kjæresten min drikker seg full hele tiden og det er jeg heller ikke så glad for. Jeg har lyst å stoppe det, men jeg tørr ikke helt han og si det. Hva skal jdg gjøre? Jeg elsker han og ikke.

account_circle
AKTUELT NÅ

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

Les mer

Julen og allergi

Julen byr på ekstra utfordringer for en allergiker. Det de fleste forbinder med kos og hygge, kan for allergikere by på store problemer. Men med litt omtanke kan alle få en god jul.

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer