Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine liker han ikke 

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er ei jente på 15 år som er skikkelig forelsket i en gutt, vi har holdt på litt og besøkt hverandre ofte i det siste. jeg har blitt skikkelig glad i denne gutten! å han sier han er glad i meg også og at jeg betyr mye for han. men probleme mitt er at foreldrene mine liker han ikke... :/ jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.. jeg liker han så godt, men siden mine foreldre ikke liker han så blir det ofte så vi møtes å er sammen uten at mine foreldre vet det, samme med at når jeg dro og overnattet hos han så fikk jeg egentlig ikke låv, men gjorde det uansett.. så va tenker du at jeg burde gjøre? følge hjerte og gjøre det jeg og han synes er best eller høre på va foreldrene mine sier?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at det er vanskelig å være forelsket i han, når foreldrene dine gir uttrykk for at de ikke liker han. Allikevel, så synes jeg du skal være ærlig med foreldrene dine. De vil bare ditt beste, og passer på deg. Derfor setter de nok veldig pris på at du er ærlig med de :-) Jeg synes du skal snakke med de ordentlig, og se hvordan det går. Jeg vet ikke hvem denne gutten er, men det kan hende at det er en grunn til at foreldrene dine ikke vil at du skal være med han.

Den eneste måten å finne ut akkurat hva foreldrene dine mener, og hvorfor du ikke kan være sammen med han, vil nok være å snakke med de! Ikke gi opp enda, men vær ærlig og fortell hvor mye du bryr deg om denne gutten :-) Under er en lenke som jeg håper kan være til hjelp. 

 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Jente prater med faren sin (colourbox.com)

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting i livet ditt? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere? Her får du tips til hvordan du kan gå fram.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse