Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker to gutter. 

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg er i et veldig dårlig sted! Jeg møtte en gutt på en fest og vi holdte hender og koste oss og smilte! Å noen dager senere får jeg en melding av denne gutten og bestevennen hans! Senere sånn ca 2 dager senere får bestevennen hans følelser for meg men han vet jeg liker vennen hans! Som jeg får vite holdte på med en annen jente! Men ble ferdig med når han møtte meg! Vi møter på McDonald's også oppfører begge som om de begge vil være med meg! Vi møtes noen flere ganger! Å han bestevennen blir forelsket i meg å han spør meg å jeg sa ja fordi jeg var veldig usikker og begge sa at jeg måtte "velge"en av dem! Noen kompisen av "typen" min går rundt å sier jeg har vært sammen med mange! Som ikke er sant! Å jeg har plutselig funnet ut at jeg elsker han andre jeg møtte på festen' men jeg vil ikke såre han andre som elsker meg og vil ikke få dårlig rykte! Jeg vet dette her er noe rar drama du ser på serier, men hva skal jeg gjøre??? Jeg vil ikke heller leke med følelsene hans!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det virker som om det er mange tanker i hodet ditt og at du ikke helt klarer å sortere de. Det er mange å ta hensyn i denne situasjonen, men det viktigste er at du gjør det som passer best for deg. Å gjøre det som er riktig for deg, vil lønne seg i lengden. Hvis du er forelsket i en annen enn kjæresten din syntes jeg du skal fortelle han at det ikke kan være dere to. Det er ikke rettferdig ovenfor noen av dere at du er sammen med han når hjertet ditt egentlig tilhører noen andre. Det er selvfølgelig ikke gøy for han heller, men jeg tror det er bedre at du forteller det nå enn seinere. 

Du skriver at du er redd for å få et dårlig rykte, og jeg kan forstå at du tenker sånn. Jeg vil allikevel si at det viktigste er at du vet hvordan situasjonen er selv. De som ikke vet hvordan situasjonen er, har heller ikke rett til å uttale seg om det. Jeg tenker at rykter kommer og går, men ikke la det stoppe deg fra å gjøre det som er best for deg. Følg magefølelsen, så kan det hende det går bedre enn du forventer. 

Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Rykter og ryktespredning

Rykter

Rykter er opplysninger om noe eller noen som spres til én eller fler personer. Ryktene kan være både sanne og usanne, men de handler gjerne ofte om tinge som setter andre i et negativt lys.

Av Skage, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse