Hopp til hovedinnholdet

Føler jeg får lite tid med kjæresten min

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei!Jeg har nettopp fått meg kjæreste. Jeg liker henne veldig godt men noen ganger lurer jeg på om jeg får litt lite tid sammen med henne, hun går på mange fridits aktiviter så det er vanskelig å være sammen i uke dagene. Jeg synes dette er vanskelig. Bør jeg være mye innpå henne

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg tenker at det du skriver her er noe du også bør snakke med kjæresten din om. Det er mange som sliter med akuratt dette når de har kjæreste, tror jeg, det at de føler at man ikke får nok tid til hverandre. Det som oftest hjelper er å snakke med kjæresten sin om det, og å ikke bare gå rundt å tenke på dette på egenhånd. Kanskje kan dere i sammen finne ut av hva dere kan gjøre for å sees oftere? Det er i alle fall størst sansynlighet for å ordne opp i dette ved å snakke sammen.

Prøv derfor å ta opp dette med henne. Det er overhodet ikke umulig å få noe til å fungere selvom en eller begge parter har mye å gjøre, det handler mest om å klare å planlegge tiden sin og å snakke sammen for å gjøre det enklere. Dersom begge ønsker at forholdet skal fungere så vil dere nok finne en løsning sammen.

Nedenfor legger jeg ved noen artikler og håper dette var til hjelp.


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan få tid til alt i hverdagen

Jente sitter i sofaen og er oppgitt (colourbox.com)

Skole og deltidsjobb, trening og fritidsaktiviteter. Mye å gjøre? Her får du tips til hvordan prioritere skolearbeid, når timeplanen er full fra morgen til kveld.

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forhold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forhold