Hopp til hovedinnholdet

Hvordan vet man om noen liker deg over sosiale medier?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er forelska i en gutt, men vi bor langt unna hverandre, så vi har bare kontakt på instagram, hvor vi chatter litt. Jeg liker han veldig godt og lurer på om han liker meg? Sist gang vi møttes smilte og lo han mye og virket glad hele tiden. Vi snakket mye sammen og det var den beste uka i livet mitt! En gang skulle han lære meg å stå på airweel også falt jeg hele tiden, så jeg måtte holde meg i han! Jeg var så sykt lykkelig og hadde aldri vært så glad! Og nå som jeg er i Oslo og han er i Ålesund, så chatter vi bare på instagram. Jeg lurer veldig på om han liker meg eller ikke? Han sender masse hjerter og vi tuller mye når vi chatter. Tror du at han liker meg? Jeg tenker på det hele tiden og har prøvd å lese på nettet hvordan man vet om en person liker deg, men der står det bare masse om kroppsspråk og sånt og deta kan jo ikke jeg se fordi vi bare sender meldinger. Er det noen spesielle tegn på at noen liker deg som du kan se på hva de skriver? Da hadde jeg blitt veldig glad!!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det kan være litt vanskelig å vite om noen liker deg over sosiale medier. Man har jo ikke kroppspråk til hjelp. Nedenfor har jeg lagt ved en artikkel. Den handler om tegn for at noen liker deg. Du kan ta en titt på denne, selv om de fleste tegnene omhandler kroppspråk. Kanskje han viste noen av disse når dere var sammen sist gang. I tillegg er det å sende meldinger med hjerter og komplimenter et tegn på at han liker deg.

Du kan kanskje begynne å flørte litt over meldingene, eller du kan spør om han har lyst å snakke på telefon eller bruke skype/facetime. Hvis han flørter videre eller godtar å snakke/skype, er det også et tegn på at han liker deg.

Jeg har lagt ved flere artikler nedenfor. Jeg anbefaler deg å lese disse. Håper dette var til hjelp!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Nettkjærester

SMS-flørting (colourbox.com)

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking