Hopp til hovedinnholdet

En gutt jeg liker ønsker å bli sammen med meg, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei!Jeg er en jente på 13 som har vært forelsket i en gutt i snart 6 måndter. Jeg går nå i 8. og han går i 10. Greia er det at vi har holdt på åsså en dag så sto vi plutselig å klina og etter den dagen ville han ikke snakke med meg mer? Han ville ikke at folk skulle vite at han hadde snakka med meg osv.. Jeg skjønner jo at det er litt flaut at jeg er 2 år mimdre osv men uansett. Plutselig fikk jeg vite at han snakka med en annen jente å var mye med hu osv. åsså møtte jeg han en dag å da hadde vi øyenkontakt hele tia. og for noen få dager siden sendte han meg meldig å sa han plutselig ville snakke igjen. Han innrømte at han hadde savna meg og at han ahdde følelser for meg den gangen men han var usikker. så nå vet jeg ikke hva som skjer lengre og jeg liker forsatt denne gutten men alle vennene mine sier jeg må droppe han men det er vanskelig. trenger hjelp!! Vet dette ble veldig komplisert men det er det og så.. håper på svar:)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg forstår at du synes dette kan være litt vanskelig. 

Det er flere ting du burde tenke over før du tar en avgjørelse. For det første er det lurt å tenke på om guttens tidligere oppførsel spiller en rolle. Kommer oppførselen hans til å gjenta seg? Kommer det til å påvirke et mulig forhold? Jeg anbefaler deg å lese artikkelen om utroskap. Der vil du kanskje finne svar.

Den andre tingen du burde tenke over, er om det er lurt å ha et forhold med denne gutten. Er han forelsket og vil tilbringe tid med deg? Kommer aldersforskjellen til å spille en rolle? Det kan være lurt å høre på hva vennene dine har å si, men husk på at det er ditt liv og din avgjørelse.

Jeg anbefaler deg å lese artiklene jeg legger ved nedenfor. Håper det ordner seg for deg!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell