Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet at kjæresten min har vært utro, men tørr ikke snakke med han om det.

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei jeg har kjæresten som bor noen timer unna også vet jeg han vært utro flere gang siden venn av som går i klassen hans har sedt bilde av han har en jente på fange og og kos på bussen hva burde jeg gjøre ? Tørr ikkke snakke med han om det.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss. 

Jeg forstår at dette er veldig sårende for deg og at det å gå rundt med denne mistanken er veldig vondt. Selvom du skriver at du ikke tørr så tenker jeg at det å snakke med kjæresten din om dette er kjempeviktig. For at et forhold skal fungere så må man våge å snakke om ting som er vanskelig. Jeg kan tenke meg at tanken på at han har vært utro er noe du syntes er både vondt og sårende og derfor er det desto viktigere at du får snakke med han om det. 

I tillegg til at det hjelper å snakke om følelsene dine så er også en slik samtale viktig for at dere skal få ordnet opp. Kanskje har kjæresten din noe viktig å si til deg om det som har skjedd. Kanskje er situasjonen en annen enn det du trodde? Du sier at du vet at han har vært utro, men jeg tenker at du ikke kjenner hele sannheten før du har snakket med han. Jeg forstår som sagt at det kanskje ikke er så enkelt, men jeg tror det eneste som kan hjelpe deg å få ryddet i de tankene du bærer på er ved å snakke ordentlig med kjæresten din om dette og å få oppklart hva det er som egentlig har skjedd. Etterpå vil det kanskje være enklere for deg å ta stilling til hva du vil gjøre videre. 

Nedenfor legger jeg ved noen artikler du kan lese og ønsker deg lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og kan være utrolig kjipt. Men hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forhold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forhold