Hopp til hovedinnholdet

Hvirdan kan jeg få kjæresten min til å slutte å være frekk mot andre?    

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en gutt på 13 år og jeg har hat problemer med kjæresten min. I sommerferien 2015 var vi sammen hver dag nesten og ble kjempe forelska i hverandre men ingen turte å spør. Nå har vi hat lite kontakt og jeg savner henne veldig. Hun er ikke seg selv lenger og hvis du er alene med henne blir hun sånn kjempe koselig og kjekk jente,mens når det er venner rundt henne blir hun veldig frekk mot andre personer. Jeg tror at jeg har gjort noe dumt mot henne for hun er sur på meg. Hilsen en gutt som nesten griner hver dag

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg forstår at dette kan være litt vanskelig. Jeg tror det kan være lurt å ta deg en prat med kjæresten din der du forteller hva du føler. Du burde forklare hun hvorfor du synes oppførselen hennes er vanskelig, spør hun om hvorfor hun oppfører seg annerledes til deg, og kanskje du kan komme med forslag til hvordan hun kan forbedre seg. Det er viktig at du ikke er sint på hun, da kan det være vanskelig å ordne opp i problemet. Det er også viktig at du lytter godt til det hun sier og prøver å være forståelsesfull.

Forhåpentligvis, vil dette hjelpe på problemet. Det er ikke sikkert at hun forbedrer seg med en gang, det kommer nok til å ta litt tid. Hvis hun derimot ikke ser ut til å oppføre seg bedre, må du ta en beslutning om dette er noe du synes er greit i et forhold eller ikke. Uansett hva du velger er det også viktig at du ikke skyver vennene dine unna, men tar vare på de.

Jeg anbefaler deg å lese artiklene jeg legger ved nedenfor.
Håper det ordner seg for deg!
Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse