Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få kontakt med en jeg likte og var venn med tidligere?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg var vennner med en gutt i akkurat 100 dager. Å den dagen ble han kjempe rar å ble sur sia da har vi ikke snakka eller hat noe kontakt. Vi var forelska begge to men så ga jeg venninna mi snapen Hannes å ho ga den videre å ho ga den videre. Å han fikk følelser for ho å sa det ikke. Han bor 2 tiner unna mæ så æ kan ikke bare fære til han å si Unskyld. Men etter vert så snakka vi mindre å mindre også ble han sur. Æ har veninner som har god kontakt med han å noen av de sier han spør etter mæ. Å æ e forelska enda i han. Å vi har ikke kontakt. Så det æ lurer på e Kordan man ska få kontakt når du prøve å han bare blir drit rar å blokke dæ. Han ble sammen med noen dagen etter at vi ble sure på værandre å nu har de gjort det slutt å han e trist å spør om kossen det går med mæ, Koffer spør han etter mæ? Å æ e venn med den han ble sammen med å ho sier han spør hele tia om mæ. Så spøramåle mitt e Kordan få kontakt å få vennskapet tilbake? (Noen venner sier han ska overaske mæ å det tror æ ikke)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg forstår at det kan være vanskelig når en venn eller en man er forelsket i, ikke ønsker å snakke med deg. Mitt råd er å sende han en melding. I den kan du skrive at du har lyst til å snakke med han og ikke ønsker å være uvenner lenger. Du kan også si at du ønsker å vite hva du har gjort galt, og hvorfor han er sur på deg. Hvis han har blokkert nummeret ditt, kan du få en venn til å snakke med han. Kanskje de klarer å overtale han til å snakke med deg.

Det at han spør etter deg kan være et tegn på at han savner deg. Kanskje han ønsker å bli venner med deg igjen, men ikke tør å ta kontakt. Siden han spør etter deg, tenker jeg at du kommer til å få kontakt med han. Når du får kontakt, burde du ta deg en skikkelig samtale med han, enten på telefon, skype, i virkeligheten eller lignende. Forklar hva du føler, og hvorfor du synes det er dumt å ikke være venner lenger. Spør også om det var noe du gjorde feil. Forhåpentligvis vil dere klare å løse konflikten.

Jeg anbefaler deg å lese artiklene jeg legger ved nedenfor.
Håper dette var til hjelp. Lykke til videre!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Venner som "forsvinner"

Trist jente (colourbox.com)

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

Les mer

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Venner spiller gitar i en park sammen (colourbox.com)

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse