Hopp til hovedinnholdet

Har vært utro mot kjæresten, hvordan kan jeg få han til å være med meg igjen?

Jente 18 år
 

Spørsmål

hei..! jeg er en jente på 18 år som har vært utro mot kjæresten min. vi har enda ikke gjort det slutt, men han har sagt veldig mange ganger at han ikke vet om han vil klare å være med meg igjen på grunn av det jeg gjorde. tilliten hans til meg ble brutt som er forståelig,,, men jeg har sagt jeg aldri skal gjøre det igjen og akkurat det velger han å tro på .. men han sier han ikke vet om han klarer å være med meg igjen på grunn av det jeg gjorde,, så jeg trenger litt tips til hva jeg kan jgøre for at han skal kunne ville det igjen ... han er ikke motivert for det

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for spørsmålet!

Det viktigste nå, er at du viser han at du står for det du sa og at du virkelig ønsker å få tilbake tilliten hans. Han synes tydeligvis at det er vanskelig å kun stole på det du sier, så da må du bevise det med handlinger. Forsøk å være tålmodig. Han kommer nok til å trenge tid til å komme seg over situasjonen. Vær trofast mot han og vis han hva du betyr for deg. Han trenger nok å føle at du setter pris på han som han er og at du angrer på det du har gjort.

Prøv også å oppmuntre han til å være åpen om hva han føler. Gjerne snakk om forholdet deres og hva dere begge kan gjøre for å forbedre det. Det virker jo som om han ønsker å gi deg en sjanse, så vis at du er villig til å gjøre det som trengs for at han skal kunne stole på deg igjen. Det er aldri lett å bygge opp igjen tillit i et forhold, men om dette er noe dere begge ønsker, så må dere også bli enige om å gjøre deres beste for å få tilbake det forholdet dere hadde før:)

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for jentene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for jentene