Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker ei jente, men er usikker på hva hun føler for meg. 

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er så utrolig forelsket i en jente. Vi er i samme vennegjeng, og snapper hver dag. Vi var på fest i helga, da kysset hun meg, og sa at jeg var den kjekkeste gutten, osv. Dette hadde jeg ikke forventet. Da vi kysset fikk jeg helt sjokk, det var noe jeg hadde drømt om utrolig lenge! Jeg klarte ikke å gjengjelde kysset følte jeg, jeg hadde aldri kysset noen før egentlig. Etter vi hadde kysset klarte jeg ikke å si noe, og bare trakk meg unna. Jeg ødela det jeg hadde ventet så lenge på! Vi kysset en gang til etter dette. Det gikk litt bedre. Kysset var både lengre og vi holdt rundt hverandre en god stund. Det var alkohol på festen, men jeg vet ikke om hun var beruset. Liker hun meg på samme måten som jeg liker henne? Ut i fra måten jeg har tolket ting, har det ikke vært noen tydelige tegn på at hun liker meg tilbake på samme måte før dette. Hvordan kan jeg finne ut om hun liker meg, uten å spørre henne? Hvordan blir jeg god til å kysse?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Ut i fra det du skriver virker det hvert fall som om hun har et godt øye til deg, så du skal nok ikke være så redd for at det kun er du som liker henne. Det første kysset går ikke alltid som planlagt, men det spiller ikke så stor rolle - du skal ikke se bort i fra at du får muligheten igjen. 

Jeg legger ved en artikkel med noen tegn til om hun liker deg. Den kan du ta en titt på. Videre kan det være et tips å hinte litt til dine følelser og se hvordan hun reagerer på det. Hinting er en god måte å se om personen enten trekker seg unna eller hinter med. På denne måten slipper du å åpne deg selv helt opp, for så å eventuelt bli såret og sette dere begge i en vanskelig situasjon.

Se også på artikkelen jeg legger ved om kyssing. Der kan du få noen tips. Husk at øvelse gjør mester. 

Jeg syntes du er på god vei, og det virker for meg som om dere liker hverandre. Ikke vær redd for å ta initiativ. 

Lykke til! 


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Kyss!

Kysser (colourbox.com)

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

Les mer

Hvordan få han/henne interessert?

Jente ligger i gresset (colourbox.com)

Er du forelsket, men føler deg usynlig i hans/hennes nærvær? Eller sliter du bare med å komme ut av vennesonen? Av og til gjelder det bare å være litt tøff og tørre å være seg selv. Ung.no gir deg tips til hvordan du kan vekke interessen!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse