Hopp til hovedinnholdet

Er han interessert i meg?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg og en gutt har tullet lenge, uten og like hverandre. for han er eller var forelsket i en god venn av meg, noe hun vet/visste. Selvom om han tullet/flørtet med meg så var det henne han likte. Jeg liker han ikke som noe mer enn venn, eller tror jeg. Jeg liker nemlig hvordan han tuller med meg. Jeg spurte han om hvordan det gikk med ha og venninna mi. Da sa han at han hadde gitt henne opp. Er det mulig at han er "keen" på meg, hehe. For jeg er usikker på hva jeg føler

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Ut i fra det du skriver er det vanskelig å avgjøre nøyaktig hva han føler - det tror jeg du trenger litt mer tid til. Jeg skal hjelpe deg så godt jeg kan. 

Jeg legger ved flere artikler som du kan ta en titt på, og som omhandler spørsmålet ditt. De syntes jeg du kan ta en titt på.

Først og fremst kan det være fint å finne ut av hva du føler selv. Det er artikkelen under et fint utgangspunkt. Videre kan du gjerne prate litt med han, og eventuelt hinte litt til dine følelser. Hinting er en god måte å se om personen enten trekker seg unna eller hinter med. På denne måten slipper du å åpne deg selv helt opp, for så å eventuelt bli såret og sette dere begge i en vanskelig situasjon. Du finner også ut om han faktisk liker deg, så dette er en god måte å gjøre det på..selv om det kan ta lang tid. Men, jeg tror det er viktig å tenke at det er verdt det og ikke gi opp. Videre er det jo slik at man aldri vet hva som vil skje når det er snakk om følelser, man kan ikke kontrollere de - selv om man kanskje skulle ønske det. Om han ikke har gjensidige følelser er det viktig å gi seg selv tid, tenke at livet går videre og være rundt mennesker som venner og familie. Tenk da på det som en erfaring. Men ikke ta sorgene på forskudd, hint til gutten og se hva som skjer. Gi han tid og du vil kanskje tjene på det.

Lykke til!Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Hvordan få han/henne interessert?

Jente ligger i gresset (colourbox.com)

Er du forelsket, men føler deg usynlig i hans/hennes nærvær? Eller sliter du bare med å komme ut av vennesonen? Av og til gjelder det bare å være litt tøff og tørre å være seg selv. Ung.no gir deg tips til hvordan du kan vekke interessen!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse