Hopp til hovedinnholdet

Føler at bestekompisen min vil være mer enn en venn?

Jente 17 år
 

Spørsmål

eg har i det siste følt at bestekompisen min ikkje berre er vennskalpig mot meg. Han har kjæreste, så er egentlig merkelig at eg føler det slik.Men me trener mykje ilag og når me ser film så plager han meg alltid, han tar hendene mine, han stryker meg av og til på handa, han vil alltid lekeslåss med meg, han vil ha øyekontakt. Eg veit ikkje korleis eg skal tolke det, fordi me er jo berre bestevenne og han har kjæreste, så eg veit ikkje om det eg tenker er feil, eller om han er forvirra?. For eg kunne aldri tenke meg at han var forelska i meg, aldri. Så snakka me veldig mykje sammen og han seie han e glad i meg og han er veldig overbeskyttende i forhold til at eg evt blir kjent med nye gutta. Han seie han føle seg som storebroren min, men det er jo ikkje noko unnskyldning til å gå heil nazi over gutta som kjem nær meg. Eg veit ikkje kva eg ska gjere?. ska eg vente og sjå an situasjonen, eller skal eg snakke med han, eg vil ikkje gjere ting kleint mellom oss heller.Så eg har null peiling

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Beklager sent svar! 

Jeg skjønner at du er forvirret og ikke helt vet hvordan du skal håndtere situasjonen. På det du forteller, så høres det ut som om han liker deg ganske godt, så jeg skjønner at det virker som om han vil være noe mer enn venner. Jeg tror den eneste måten å faktisk finne ut hva han føler er å snakke med han, men jeg skjønner at du ikke vil gjøre det. Hvis du klarer det, så ville jeg prøvd å la det gå litt tid til. Kanskje han bygger seg opp litt mot og faktisk snakker med deg om det. 

Hvis han ikke gjør det, og du blir for usikker, så synes jeg du skal snakke med han. Jeg skjønner at du er redd for at det skal bli kleint, men hvis dere er gode venner, så ordner det seg! 

 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse