Hopp til hovedinnholdet

Hvordan viser jeg at jeg er interessert uten at jeg må si så mye?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Jeg er forelsket i en jente som går i klassen min, men jeg er alt for "rar" blant jenter, og jeg aner ikke hvorfor, fordi det var ikke noe problem for et par år siden. Kan jeg få noen tips til å vise at jeg er interessert uten at jeg må si så mye?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er veldig vanlig at man føler seg rar og føler at man sier feil ting når man er rundt den personen man liker. Man blir rett og slett veldig nervøs, og alle hormonene i kroppen danser. En enkel metode er å spørre spørsmål. Det er lett for deg, fordi da trenger du ikke si så mye. Du kan spørre om hennes liv, og da lærer du samtidig masse om hun. Da ser hun at du bryr deg, når du sitter og lytter- og kommenterer- på det hun svarer og forteller. Da er dere plutselig i gang med en samtale, og dere blir bedre kjent.

Det er veldig vanlig å føle seg slik, spesielt rundt det kjønnet du er tiltrukket av- og når du er blitt tenåring og alt er mer intenst. Lykke til! 


Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse