Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en eldre gutt. Vet ikke om jeg skal slutte å være forelsket eller ikke.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Eg er 15 år og forelska i ein gutt på 20 år! Alle synst eg burde gi slipp på han, folk kaller han pedo for vi henger ilag. Veit ikkje om eg skal slutte å være forelska i han eller om eg skal prøve å fortsette. Liker han ganske godt. Trenger svar fort

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er ganske vanlig å bli forelsket i noen som er eldre enn seg selv. De som er eldre kan virke mer moden og det kan også være litt spennende. Prøv å ikke bry deg så mye om det de andre sier om pedofili. Jeg synes du skal prøve å bli bedre kjent med denne gutten og se om dere har noe til felles. Etterhvert kan du muligens prøve å flørte litt. Se på hvordan han reagerer på flørtingen, dersom han flørter tilbake kan det hende han liker deg også. Husk på at det ofte er bedre å prøve og kanskje få et avslag, enn å ikke prøve i det hele tatt.

 

Jeg anbefaler deg å lese artiklene jeg legger ved nedenfor. Håper dette var til hjelp og lykke til videre!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell