Hopp til hovedinnholdet

Hva skal vi finne på?

Jente 19 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har snakket med en gutt i et halvt år nå, på nett. Vi prater sammen mye og om alt. Vi har samme humor og jeg har ikke vært redd for å vise ham alle sidene av meg. De gode og de dårlige. Det er noen timer avstand fra oss og vi har lenge ville møttes men har ventet på den rette tiden. han skal snart komme hjem til meg (bor hjemme hos foreldrene mine) og jeg lurer på om dere har noem tips for disse dagene? Skal vi sove i sengen begge to? Eller skal jeg legge meg på soffaen? Hva skal vi finne på? Skal jeg gi ham en klem når jeg møter han?

Besvart 20.03.2017 21:54
 

Svar
Hei

Så koselig at du har møtt en gutt du liker. Når det kommer til om dere skal ligge i samme seng eller ikke tror jeg det er lurt å vurdere hva som føles naturlig. Det er ikke sikkert du trenger å finne ut av slike ting på forhånd - men heller ta det litt som det kommer. 

Jeg tenker absolutt at du kan gi han en klem når han kommer. Videre kan du legge en løs plan for hva dere kan finne på. Er det noe spesielt du har lyst til å vise han? Kanskje dere kan lage middag og se en film? Jeg tror ikke det er så viktig at du planlegger alle dagene, men at du har en liten plan om noe dere kan gjøre. Snakk gjerne med han og hør hva han har lyst til å gjøre - da er du sikker på at han trives med det dere skal gjøre. 

Se på artikkelen under.

Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik planlegger du daten din

Kinodate (colourbox.com)

Ofte ønsker man å gjøre noe morsomt og spesielt, men en date trenger ikke alltid å være så komplisert. Her får du en rekke tips til aktiviteter man kan gjøre og steder man kan dra på date.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


ukens tema

Skolehverdag

kommentar

#forhomofile: Jeg synes det er helt fantastisk når folk er åpne homofile. Flere ganger møter jeg folk og tenker, skulle ønske de var hetero, for de er jo DRITKULE. Men først å fremst, hvis du er homofil, ikke vær redd for å komme ut av skapet. Jeg tror ikke folk tror det er så rart som du kanskje forestiller deg. Og hvis folk har et problem med homofile, har de ett seriøst problem med hjernen sin også. Det å være homofil er like normalt som det å være hetro. Folk som ikke greier å skjønne dette, greier heller ikke å sette seg inn i den moderne verden. Det kan selvfølgelig være et lite sjokk for venner, familie og dine nærmeste, men hvis de godtar deg som du er, så godtar de dette også. Det burde de i hvertfall. Sånn som vi lever nå så synes jeg egentlig at det er unødvendig å måtte si at det er helt greit å være homofil, lesbisk, trans .osv. Dette burde folk skjønne fra før. Hvis sånn du er ikke skader noen eller særer noen så må du vise det. Verden trenger flere originale personer. Jeg går på en skole der nesten alle er klonet. Det er bare dure klær og dyre ting, og nesten alle de som er populære er kjempeslemme. Sånn burde det ikke være Lik denne kommentaren hvis du er for en ny og bedre verden. Les innlegg Liten pil høyre