Hopp til hovedinnholdet
Nervøs jente (colourbox.com)
Følg ung.no på Snapchat
Følg ung.no på Snapchat

Hva skal vi finne på?

Jente 19 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har snakket med en gutt i et halvt år nå, på nett. Vi prater sammen mye og om alt. Vi har samme humor og jeg har ikke vært redd for å vise ham alle sidene av meg. De gode og de dårlige. Det er noen timer avstand fra oss og vi har lenge ville møttes men har ventet på den rette tiden. han skal snart komme hjem til meg (bor hjemme hos foreldrene mine) og jeg lurer på om dere har noem tips for disse dagene? Skal vi sove i sengen begge to? Eller skal jeg legge meg på soffaen? Hva skal vi finne på? Skal jeg gi ham en klem når jeg møter han?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så koselig at du har møtt en gutt du liker. Når det kommer til om dere skal ligge i samme seng eller ikke tror jeg det er lurt å vurdere hva som føles naturlig. Det er ikke sikkert du trenger å finne ut av slike ting på forhånd - men heller ta det litt som det kommer. 

Jeg tenker absolutt at du kan gi han en klem når han kommer. Videre kan du legge en løs plan for hva dere kan finne på. Er det noe spesielt du har lyst til å vise han? Kanskje dere kan lage middag og se en film? Jeg tror ikke det er så viktig at du planlegger alle dagene, men at du har en liten plan om noe dere kan gjøre. Snakk gjerne med han og hør hva han har lyst til å gjøre - da er du sikker på at han trives med det dere skal gjøre. 

Se på artikkelen under.

Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik planlegger du daten din

Kinodate (colourbox.com)

Ofte ønsker man å gjøre noe morsomt og spesielt, men en date trenger ikke alltid å være så komplisert. Her får du en rekke tips til aktiviteter man kan gjøre og steder man kan dra på date.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse