Hopp til hovedinnholdet

Er sykt forelsket i en som er to år eldre enn meg, men vi har aldri snakket sammen før. Hva bør jeg gjøre for å få oppmerksomheten hans?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 13 år og er stupt forelsket i naboen som er 2 år eldre. Vi går begge på samme idret og jeg føler vi har mye tilfelles, men jeg er hemmelig forelsket i han og vi har ALDRIG hatt en ordentlig samtale. Men vi har sagt hei og hade ogsånt men jeg føler at han ikke liker meg får nå tror jeg at han har blocka meg på Facebook eller noe får jeg får ikke sendt venneforespørsel og jeg er så sykt forelsket og det har jeg vært i snart 1 år. Håper SYYYKT på et svar på hva jeg bør gjøre for og få litt oppmerksomhet?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Takk for spørsmålet ditt! Dette virker som en vanskelig situasjon, og jeg vet ikke helt hva det er du kan gjøre for å få oppmerksomheten hans. Hvis han har blokket deg på Facebook, så er det jo et tegn på at han ikke egentlig vil ha så mye kontakt med deg. I alle fall ikke så mye som du vil ha. 


Du kan jo selvfølgelig prøve å flørte med han mer. Jeg vet jo ikke om dere noensinne er i noen sosiale eller andre typer sosiale situasjoner sammen. Hvis dere ikke er det så blir dette vanskelig. Men hvis dere er det, så må du skru på sjarmen når dere er rundt hverandre! Hvis du flørter, gir komplimenter, engasjerer han i samtale osv.. Da kan han gi deg mer oppmerksomhet over tid. Bare prøv å by på deg selv, men husk å være deg selv mens du gjør det!

 

Hvis han ikke virker interessert eller vil være rundt deg så kan det hende at du må revurdere, og bevege deg videre fra han- og kanskje finne noen andre. Det er en kjip ting om noen ikke liker deg tilbake, men noen ganger er livet sånn, dessverre. Masse lykke til! Dette ordner seg på en eller annen måte, det er jeg sikker på! 

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å ikke ha kjæreste

ikke kjæreste (colourbox.com)

For mange er det rett og slett ikke rett å ha kjæreste. Kanskje er det bare ikke rett tidspunkt, kanskje har man ikke tid, eller kanskje man bare liker friheten med å være singel!?

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse