Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en gutt, men han svarer meg så seint. Hva skal jeg gjøre?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er forelska i en gutt. Han er 17 og jeg 14 altså to år mellom oss, jeg føler jeg har geid å dytte ha vekk men er ikke sikker...han er treig til å svare, og i går klikka det helt for meg... han la ut et bilde å snap hvor det sto "to månder med denne jenta" med hjerter og greier... det er liksom halvsøstra hans.... fant det ut år jeg spurte og jeg er så er jeg jævelig følsom i tilleg... og jeg aner ikke om jeg har mista han.... så jeg spurte om jeg hadde mista han og han sa "ikke ennå" så nå aneer jeg ikke....han har vært jævelig treig til å svare osv....så hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt! Beklager for seint svar.

Det trenger ikke å være noe galt fordi han svarer seint. Det kan være mange grunner til det. Kanskje han er opptatt med noe, eller at han tenker at han ikke vil mase på deg? Det kan også hende at han føler at du tar litt mye kontakt. Noen ganger når man er forelsket og tar ofte kontakt med en person, kan den personen oppleve at det blir litt for mye. Da kan det være lurt å prøve å holde litt tilbake en stund. Ikke ta kontakt med han, men vent til han tar kontakt med deg. Hold litt tilbake for å prøve å holde på interessen hans.

Jeg legger ved noen artikler som jeg synes du burde lese. Ellers synes jeg du burde prøve å få møtt han, men vent en stund til etter han har tatt kontakt med deg. Det er lettere å finne ut av hva han føler når du tilbringer tid med han og får snakke med han ansikt til ansikt.

Håper dette var til hjelp og lykke til videre! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell