Hopp til hovedinnholdet

Hvordan finne ut om hun liker meg?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Jeg liker en jente som går på samme skole som meg men hvordan kan jeg vite at hun liker meg eller hvordan kan jeg spørre om hvem hun liker uten at hun tror at eg liker hun??

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Det finnes flere tegn du kan se etter for å finne ut om en jente liker deg. Da ser du først og fremst på hvordan hun oppfører seg i forhold til deg. Virker det som om hun ønsker å prate med deg? Søker hun øyekontakt? Tar hun initiativ til å snakke? Jeg legger også ved en artikkel som kan hjelpe deg litt på vei.

Når du skal bli kjent med jenter handler det rett og slett om å ta initiativ. Det kan føles litt ukomfortabelt først, men jo mer du gjør det, jo lettere vil det bli. Du kan gjerne ta kontakt over facebook/snapchat først:) Du må nesten bare pushe deg selv litt ut av komfortsonen. 

Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse