Hopp til hovedinnholdet

Hvordan "tease" kjæresten min til å bli kåt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Eg har nå for første gang fått meg en kjæreste og vi har vært i lag i litt over en måned nå. I helga overnattet han hos meg, og det førte til at eg fikk mitt første kyss... men det skjedde ikkje noe mer, det er ikkje eg klar før enda. vi har liksom nesten hvær dag sånne må diskusjoner som egentlig bare er søte og artige, og for litt siden fortalte han at uansett om jeg er sterkere enn han så skal han klare å "distrahere meg" så han greier i kile meg. Jeg fikk jo til slutt vite at han har tenkt å kysse meg, som distraksjon... å eg blir egentlig litt tent av han når han sier sånne ting og det er egentlig litt pinlig men nå har eg litt lyst å kunne tenne han litt/ gjøre han litt agrisiv... uten at det liksom skal føre til sex eller noe av det som eg ikkje føle meg klar for hvis du kjønne. Så eg lure egentlig på Kordan skal eg klare både når vi snakke over eks snap og når vi møtes å tenne han ? Tenkte å litt på at det kanskje er dumt men han gjør det jo mot meg så...

SVAR

Besvart 31.03.2017 19:26:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Føler du deg presset til å debutere seksuelt?

Kommenter gjerne under hva som bidrar til at du føler på dette presset.

Les mer
attach_file

Sex første gang - Seksuell debut

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Bli bedre kjent med kjæresten din

Noen kjenner hverandre godt, andre vet ikke så mye om kjæresten sin. Kanskje kan det å bli litt mer kjent gjøre at forholdet blomstrer?

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

 

Les mer
account_circle