Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente på 15 år som aldri har kysset noen.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Jeg er en jente på 15 år som aldri har kysset noen. Problemet er at jeg bare liker menn som er 5-13 år eldre enn meg, og dem kan jeg ikke akkuratt vøre sammen med. Hvordan skal jeg få mitt første kyss når jeg bare interesserer meg for eldre menn? Foreldrene mine hadde klikket om jeg ble sammen med en 10år eldre mann, så det kan jeg ikke.. Føler bare alle på min alder er så umodne, samtidig som jeg er mer moden (selv om jeg er ukyssa). Hva skal jeg gjøre? Mvh Jente, 15

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 15 år.

Takk for at du skriver til ung.no.
Det er mange jenter på din alder som foretrekker gutter som er litt eldre, nettopp fordi de føler at jevngamle gutter er umodne og litt barnslige.
Jeg kan love deg at dette vil utjevne seg etter hvert som dere blir eldre, og guttene tar jentene igjen i modenhet og utvikling. 
Men det er med dette som alt annet, at det kan være store forskjeller på modenheten hos gutter på din alder.

Det er ingen krise at du enda ikke har kysset noen. Det skjer når du treffer en du har lyst til å kysse med og det føles riktig. Kanskje blir det med en på din egen alder, eller en som er litt eldre. Det får tiden vise.
I mellomtiden er det ikke noe å stresse med, men heller ta det som det kommer. Det første kysset kan være litt famlende og nølende, men så går det nærmest av seg selv. Med litt øvelse blir det bare bedre og berdre.

Håper dette kan hjelpe deg.
Lykke til!

Vennlig hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Kyss!

Kysser (colourbox.com)

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell