Hopp til hovedinnholdet

Han vil ikke ha avstandsforhold.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei Det er en gutt som jeg har kjent siden jeg gikk i 6.klasse, (nå går jeg i 9.klasse) og jeg liker han. Jeg vet at han liker meg også, men vi bor Ca. 1 time fra hverandre. Han sier at han ikke vil ha langdistanseforhold, fordi han tror at vi ikke kommer til å møttes så ofte. I sommerferien etter 8.klasse, så gikk vi gjennom det samme. Har dere noen tips om hva jeg kan gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at dette er vanskelig for deg. Jeg tror det viktigste er at dere snakker sammen, og finner ut av det dere to i mellom. Si hva du tenker og vil, og hva som er viktig for deg. Samtidig tror jeg du må høre på han også, slik at dere begge føler dere får sagt det dere mener. Jeg legger ved en nyttig artikkel du kan se på. 

Prat sammen og se om dere kan finne en løsning som passer for begge. Det er mulig dere begge bare trenger litt tid til å se om dette er helt riktig eller ikke. En time er på ingen måte umulig. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse