Hopp til hovedinnholdet

Var sammen med en jente, men så har vi nå tatt en pause fordi hun er usikker. Jeg elsker henne, og vil at vi skal få det til. Hva skal jeg gjøre?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg forelska meg i en Jente på 15 år. Vi har likt hværandre i 1 år og var ilag i en måned. Vi er på dn pause akkurat nå pga hennes usikkerhet. Det er dette jeg lurer på. Går det an at en jente er så usikker på alt at hun ikke en gang vet at hun føler noe for meg? Hun har bevist meg kjærlighet som ingen andre men jeg sliter med å forstå om hun er usikker på meg eller om hun bare stoppet å føle noe for meg. Jeg elsker henne å vil at vi skal få det til. Kan dere hjelpe?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Dette skjønner jeg kan være tungt. Når du sier at hun er usikker, mener du da at hun er usikker på seg selv, eller på forholdet deres? 


 

Jeg tydet at du mente at hun er usikker på alt, altså da at hun er både usikker over deres forhold og hennes egne følelser og eventuelt da seg selv også. Dette er nok en vanskelig ting for hun å kjenne på selv. 

Men om du sier at dere likte hverandre i et år, og så ble sammen, så tviler jeg ikke på at hun liker deg. Hvis du liker noen et helt år, og så blir sammen, så er det ikke tvil om at det er noe der. Det kan hende hun trenger en pause fordi følelsene hennes har blitt så sterke at hun ikke klarer å tyde dem, og trenger litt distanse. Kanskje hun trenger litt pause fra deg fordi hun ikke klarer å finne ut hvor mye eller lite du betyr for henne, og hun trenger å se ting fra et utside-perspektiv? Det er i så fall ikke så veldig rart. Noen ganger så er det vanskelig å vite hva man føler før man tar et skritt tilbake. 

 

Uansett grunnen, så er det beste du kan gjøre bare å være der for henne. Snakk med hun, vær der for henne, gjør så godt du kan. Det er nok noen greier hun må finne ut av, og det at du ikke drar fra hun mens hun gjør det er nok

Jeg tror dette ordner seg jeg, så lenge du har en åpen linje med kommunikasjon mellom dere. Masse lykke til.

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse