Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket, men vet ikke hva jeg skal gjøre.

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en 15 år gammel gutt fra Bergen. Det er en jente i klassen som jeg liker veldig. Jeg tror hun liker meg også. Hun snakker mye med meg, spør meg hva jeg gjorde ferien/helgen og virker alltid glad for å høre det jeg har å si. Tror dere hun liker meg? Uansett, problemet mitt er at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg liker henne veldig og tror hun liker meg og? Hva synes dere jeg bør gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål og at du henviser deg til ung.no!

Jeg anbefaler deg å snakke mer med henne, både på sosiale medier og i virkeligheten. På denne måten vil dere bli mer kjent, og det vil være lettere å finne ut om hun faktisk liker deg også.

Prøv også å virk interessert i henne, slik at hun kan få en indikasjon på at du liker henne. Prøv å finne på ting på fritiden, og småflørt litt.

For flere tips, anbefaler jeg deg å lese vedlagte artikler.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse