Hopp til hovedinnholdet

Er det for stor aldersforskjell mellom oss?

Jente 17 år
 

Spørsmål

hei jeg er da ei jente på 17 år og liker da en som er 22 år gammel... vi liker begge hverandre like godt osv. men vi er begge enig om at 5 år forskjell er litt rart altså han bryr seg liksom ikke så veldig mye om det og ikke jeg heller men det er liksom mere hva andre synes og sånt.. men hva er liksom for mye aldersforskjell ettersom pappa er 18 år eldre en stemora mi?? altså han er grei og alt sånn og presser meg ikke til ting jeg ikke vill, vi har bare snakket over nett på skype osv og vi har felles venner som vi begge har møtt og vi skal da møtes om litt under 2 måneder.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Takk for spørsmålet!

I utgangspunktet vil nok ikke 5 år være en veldig stor aldersforskjell. Vi kan ikke noe for hvem vi forelsker oss i og noen ganger er det større aldersforskjell enn man skulle ønske. 5 år virker kanskje ekstra mye med tanke på at dere begge er såpass unge.

Det viktigste i et forhold er nok ikke aldersforskjellen, men hvor godt dere passer sammen. Selv om det er noen år mellom dere betyr jo ikke det at dere ikke er på samme bølgelengde eller vil de samme tingene. Som du sier er faren din sammen med en som er mange år yngre enn seg selv, så i utgangspunktet er 5 år ganske overkommelig:) Det er likevel fint at dere tenker over hva slags konsekvenser dette kan ha for forholdet og hvordan det påvirker dere. I bunn og grunn er det likevel bare dere som kan bestemme hva dere ønsker å gjøre og hva dere er komfortable med.

Lykke til:)

 Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell