Hopp til hovedinnholdet

Mistet kontakten 

Gutt 17 år
 

Spørsmål

I flere månd har jeg hatt det vanskelig og hatt det veldig vondt.Jeg ble kjent med ei jentevenn for 10månd og ble bra venner. Hu kom veldig fort i hjerte mitt og elsket hu.begge likte hverandre som venner. Problemet nå er at hu sier jeg er plagsom,masete og spamma hu mye. En dag sa hu at jeg aldri skulle snakke til hu mer på skolen på snap. Jeg sa hvorfor og hu sa:fuck you og du er veldig frekk. Hu sa det fordi jeg sa til vennene mine blir bra hvis hu kommer på festen og hu tok det på en feil måte. Vennene mine sa at jeg sa det og hu klikka. Hu trodde jeg vil gjøre feil med hu. Nei jeg ville bare se hu og snakke fordi vi ser ikke hverandre så ofte. Gikk rett til klassen hennes og sa hva skjer? Hu sa at hu hørte ting og ville ikke si det. Hu sa la meg gå men jeg lot hu ikke gå fordi ville høre hva hu sier. Men heldigvis gikk det bedre etterhvert. Men vi snakker fortsatt ikke. Hu snaper sånn 1000daglig og tror hu ikke tenker på meg mer.Uten å snakke med hu 1 uke går ikke og hodet klikker

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Skjønner at dette er tøft. Tror det beste du kan gjøre er å snakke med henne ordentlig. Si eller send henne melding hvor du forklarer alt for henne slik som du har gjort for meg nå. Kanskje vil hun da innse hva som har skjedd og tilgi deg. 


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse