Hopp til hovedinnholdet

Æ e ei jente på 15 å e sammen me en gutt på 19.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei. Æ e ei jente på 15 å e sammen me en gutt på 19. Har snakka en del me mamma om det å hu syns det e for gammelt for mæ, men hu sir at æ velge sjøl fordi hu vil bare at æ ska ha det bra. Idag så va hu på bursdag te mormor, men æ va ikke me for æ va ut me nånn vænninna, å når æ komm hjæm så fortalt hu at familien hadd snakka om at han va for gammel for mæ å sånn... som gjor hu ennda mer skeptisk :// det e veldi viktig for mæ at familien min synes det e greit, men æ ælske han jo! Æ blir skuffa å irritert. Ka ska æ gjør? Ka bør æ si te familien min?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for at du skriver til ung.no!
 

Først må jeg si at det er hyggelig å lese at du har en kjæreste du elsker, og at moren din egentlig støtter deg og ønsker at du skal ha det bra.

Jeg forstår du blir skuffet når familien din har snakket sammen og synes han er for gammel. Det er også forståelig at de synes det når de hører om det for første gang. De kjenner han jo ikke, og vet ikke hvordan dere to har det sammen.

Mitt råd til deg er å la familien bli kjent med han. Da får de se at han er en fin gutt, og at dere har det fint sammen. Når de blir kjent med han, vil de nok godta han selv om han er eldre enn deg :-)

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell