Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor ble jeg ikke invitert?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har vært sammen med typen i ca 8 måneder nå. Kommer godt overens med vennene hans, men for litt siden ble typen invitert på en fest hos noen venner, siden jeg og typen bor et stykke unna hverandre er jeg hos han den helgen, å han sa han skulle være med meg. Han spurte kompisen om jeg kunne være med på festen, så sa han det passer ikke fordi det kommer så mange. Men jeg så invitasjonen på Facebook, og da var det bar rundt 8 inviterte. Så jeg er veldig lei meg, jeg føler de ikke liker meg og bruker det som unnskyldning at det ikke er "plass", typen har veldig lyst til å reise, men han vet ikke hva han skal gjøre. Så spørsmålet mitt er, kan det være han som skal ha festen ikke liker meg? Finner på unnskyldning for at jeg ikke får være med? Vil typen skal dit, det vet han, men samtidig vil jeg ikke.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at dette gjør deg usikker. Et tips kan være å snakke med kjæresten din om det som skjer. Fortell hvordan du føler deg, og at du blir usikker av at du ikke blir invitert. Det er mulig han vet mer om saken og kan hjelpe deg.

Om han ikke gjør det vil jeg anbefale deg å stole på det kompisen har sagt. Noen ganger passer det ikke å invitere flere mennesker, og det må man bare respektere. Klart er det vanskelig, og det er ingen god følelse å føle seg utenfor. Samtidig tror jeg ingen mente å såre deg ved ikke å invitere deg. Kanskje han ikke hadde plass? Det er det ikke så mye du får gjort noe med. Det er bare synd det var du som måtte føle på det denne gangen. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse