Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en gutt jeg kjenner, og jeg trenger hjelp til å få i gang en samtale med han for at han skal skjønne at jeg liker han. Hjelp!

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er ei jente på snart 16 år! Jeg er veldig forelsket i en gutt jeg har kjent lenge, men vet ikke hvordan jeg skal fortelle han det eller snakke med han. Vi møtes på skolen hver dag og snakker litt og har et greit forhold som venner i timene, men på fritiden er vi aldri sammen og snakker så vidt. Jeg tør ikke å ta noe mer kontakt på skolen, men har skrevet litt på Snapchat. Han svarer bare med korte ord, null emojies og om jeg ikke skriver noe slutter han å snappe tilbake. Hvordan kan jeg få i gang en samtale med han, slik at han kanskje skjønner bedre at jeg liker han? (Helst på Snapchat)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg forstår godt situasjonen din. Det er naturligvis mye lettere å snakke på sosiale medier fordi man trenger ikke prestere ansikt til ansikt, så jeg skjønner godt at du helst vil snakke med han på Snapchat. 

Du kan prøve å være litt mer frampå når du snakker med han på snapchat, på den måten at du er litt mer flørtete i det du skriver. Vis litt at du synes han er søt om han sender et bilde av seg selv, eller send et kyssefjes når dere snakker sammen osv.. Slike ting gjør at han sikkert blir litt mer klar over at dere er på et litt mer flørtete punkt enn vennskap. Da kan du jo se hvor dere beveger dere etter det, og hvordan han reagerer på at du flørter litt. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse