Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vært forelsket i en gutt i åtte år, og jeg vet ikke om han liker meg tilbake. Hjelp!

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente som liker en gutt men jeg går i 8 trinn men han går i 10 trinn men jeg har vært sammen med han helt siden da jeg gikk i 1 klasse men han likte meg ikke i 1 klasse da jeg fant ut av det så slå jeg opp i 3 klasse og jeg likte han ganske lenge og jeg sa ikke at jeg likte han fordi jeg måte vente lenge men jeg var også redd får at vis jeg sa til han at jeg likte han ville vennskap vårt være ødelagt så jeg var veldig redd jeg likte han i 8 år så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre men vi pleir og si hei til hverandre hele tiden men og noenganger snakke sammen også men jeg var naboen hans men han flytta til vettre så men han går fortsatt på min skole men han stirrer på meg hele tiden og jeg vet ikke hvorfor også når jeg er nærheten av han så smiler han og sier hei og stirrer på meg men jeg gjøre det helt det samme og jeg og kursina mi snakker om det hele tiden men. Jeg fortalte alt som skjedde så sån at den gutten sa til vennen mine at vi kunne bli venner så jeg vet ikke om

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Dette var litt vanskelig å tyde, så jeg vet ikke hvor mye jeg får gitt deg svar på. Jeg forstår det sånn at du var sammen med denne gutten på barneskolen, før dere slo opp. Men du har vært forelsket i han helt siden, og nå lurer du på om han kanskje har litt følelser for deg også, siden han ser mye på deg? 


Siden du fortsatt er forelsket i denne fyren, og du har likt han såpass lenge, så er det kanskje på tide å prøve å starte noe opp med han? Du kan jo starte med å ta opp kontakten igjen, og se hva som skjer etter det? Snakk med han på sosiale medier, og snakk oftere med han på skolen. Når dere får bedre kontakt så ser du hvor dere går derfra. Det er nok mitt beste råd. 

Jeg tror du burde gi det en sjanse. Du har jo likt han så lenge, så kanskje det er på tide å prøve å få til noe romantisk mellom dere? Dere er jo eldre enn dere var når dere var sammen på barneskolen, så kanskje det funker bedre mellom dere denne gangen? Det vet du ikke før du prøver! 

Lykke til med dette! 

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse