Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en tre år eldre gutt, hva skal jeg gjøre?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg er veldig forelsket i en gutt men han er 3 år eldre enn meg Jeg går i 7. Klasse og han går snart ut av skolen Han er veldig snill og Han pleier å gi deg Klemmer til meg og andre folk og da men altså jeg har denne følelsen når jeg tenker på han Men det som er er at en venn i klassen er og forelska i han jeg føler at jeg har mye med forelsket i han hun er veldig desperat Altså hun andre jenta i klassen Han synes jeg er søt og altså jeg klarer ikke å ikke tenke på han hva skal jeg gjøre

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Når det gjelder følelser, er ikke dette noe vi kan bestemme over selv om vi gjerne skulle ønske det. Det at du er forelsket er naturlig og ikke dumt. Jeg forstår likevel at du synes det er utfordrende, siden gutten er tre år eldre. Dette kan by på utfordringer, så det gjelder å være klar over disse utfordringene. Still deg selv spørsmål om hva du forventer av gutten og hva du ønsker i et forhold. Snakk gjerne med en venn du stoler på om dette. 


Ta gjerne en kikk på linken som handler om aldersforskjell. Lykke til.

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell