Hopp til hovedinnholdet

Hvordan hinte til at du er forelsket? 

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Sendte tidligere inn en melding (6a978). Vi snakker kanskje annen hver dag, og føler at vi begynner å bli bedre kjent. Trenger bare hjelp til hvordan jeg kan hinte til at jeg virkelig liker henne. Burde jeg for eksempel sende meldinger, eller ringe henne over messenger ol. ?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Dette er en vanskelig situasjon, som jeg tror mange vil møte på en og flere ganger i livet. Det å være forelsket er veldig vanskelig, men også en god følelse. Du må velge om du skal fortelle om dine følelser eller om du bare skal la det vente.

Det kan være vanskelig å si rett ut at du liker noen så en fin måte å vise det på er nemlig å flørte forsiktig. Måten jeg ville gjort dette på var å legge igjen små indirekte tips om hvordan du føler det gjennom et smil, et blikk, et kompetent osv. Dette er en diskree, men også effektiv måte og fortelle hvordan du føler.

Hvis du skal få noen til å like deg er det viktig å by på deg selv. Vær interessert, hyggelig og hjelpsom slik som du ville vært mot dine venner. Hvis du blander dette med lit diskree flørting sender du sterke signaler om at du liker noen og ikke bare som en venn.

Du må selv bestemme hvor mye du er villig til å avsløre. En diskre måte å fortelle henne på at du liker henne uten å kanskje si det rett ut er å spørre om hun ville finne på noe. Da forteller du at du er interessert og liker henne, men ikke at nødvendigvis er dødsforelska.
Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse