Hopp til hovedinnholdet
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no

Hvordan skal jeg få en gutt jeg snakker med til å snakke med meg ansikt til ansikt, og ikke bare på sosiale medier?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei eg er ein jente på 15 og har begynt å like en gut som eg trur liker meg og. Prøver å få kontakt med han på skulen og få han til å sjå meg, men som eg ser så ser han meg ikkje. Venne mine seier at han ser på meg og, men mesteparten av vennskapet er bygd opp av Snapchat. Mine spørsmål er då: korleis skal eg få han til å sjå meg og bli kjent med meg? Korleis skal eg få forholde personlig og snakke "face to face" og ikkje på telefon uten at det blir kleint? Det virker alltid som om det er eg som tar skrittene framover for oss og ikkje delt

Besvart 09.06.2017 22:59
 

Svar
Hei!

Det er bra dere har klart å starte litt kontakt med hverandre, selv om den bare baserer seg på sosiale medier. Det er bra, fordi det betyr at du ikke må starte fra bunnen med denne gutten. 

Du kan du snakke med han om dette på Snapchat, og si hva du føler. Det kan jo hende det løser situasjonen. Eller så kan du prøve å være modig å prøve å gå opp til han selv. Du kan prøve å gå opp når han står alene, slik at det blir litt mindre press enn om han var med vennene sine. Så kan du kanskje prøve å se litt på han først, og se om han ser på deg tilbake. Om dere får litt blikkontakt, så kan du smile og gå opp til han. Så kan du kanskje prøve å spørre noe enkelt, som hva han har til neste time eller noe slikt. Da er du plutselig i gang, og da blir det enklere å snakke med han til neste gang. 

 

Jeg tror en av disse mulighetene kan funke. Håper det ordner seg. Lykke til. 

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan få han/henne interessert?

Jente ligger i gresset (colourbox.com)

Er du forelsket, men føler deg usynlig i hans/hennes nærvær? Eller sliter du bare med å komme ut av vennesonen? Av og til gjelder det bare å være litt tøff og tørre å være seg selv. Ung.no gir deg tips til hvordan du kan vekke interessen!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


ukens tema

Skolehverdag

kommentar

#forhomofile: Jeg synes det er helt fantastisk når folk er åpne homofile. Flere ganger møter jeg folk og tenker, skulle ønske de var hetero, for de er jo DRITKULE. Men først å fremst, hvis du er homofil, ikke vær redd for å komme ut av skapet. Jeg tror ikke folk tror det er så rart som du kanskje forestiller deg. Og hvis folk har et problem med homofile, har de ett seriøst problem med hjernen sin også. Det å være homofil er like normalt som det å være hetro. Folk som ikke greier å skjønne dette, greier heller ikke å sette seg inn i den moderne verden. Det kan selvfølgelig være et lite sjokk for venner, familie og dine nærmeste, men hvis de godtar deg som du er, så godtar de dette også. Det burde de i hvertfall. Sånn som vi lever nå så synes jeg egentlig at det er unødvendig å måtte si at det er helt greit å være homofil, lesbisk, trans .osv. Dette burde folk skjønne fra før. Hvis sånn du er ikke skader noen eller særer noen så må du vise det. Verden trenger flere originale personer. Jeg går på en skole der nesten alle er klonet. Det er bare dure klær og dyre ting, og nesten alle de som er populære er kjempeslemme. Sånn burde det ikke være Lik denne kommentaren hvis du er for en ny og bedre verden. Les innlegg Liten pil høyre