Hopp til hovedinnholdet
Ung.no på Snapchat
Nervøs jente (colourbox.com)
Nervøs jente (colourbox.com)

Jeg liker en i klassen, men er redd for å drite meg ut og så får hele klassen vite det. Hjelp!

Jente 17 år
 

Spørsmål

Vet ikke helt hvordan jeg skal gå frem for, jeg liker en i klassen og vil egentlig si det til han. Det som stopper meg er at han har en beste kompis og de sier alt til hverandre, så hva om jeg sier det men driter meg ut og hele klassen for høre om det?? Hadde kanskje tenkt og gi han nummeret mitt, og si det på melding eller noe sånt (tørr egentlig ikke og si det ansikt til ansikt). Blir det for rart, burde jeg gjøre noe annet??

Besvart 09.06.2017 23:31
 

Svar
Hei!

Jeg forstår at du er redd for at folk i klassen skal få vite om dette om det ikke funker mellom deg og denne gutten. Men kjærlighet handler om å ta litt risikoer, selv om det er skummelt! Jeg forstår at det kanskje funker, men det vet du jo ikke om du ikke prøver! 


Jeg tror en mer "chill" metode enn å gi han nummeret ditt, er å legge han til på Snapchat eller en annen form for sosiale medier. Meldinger er litt mer seriøst. Men om du har lyst til å gi han nummeret ditt og du føler at det er best, da gjør du det! Uansett så er det vanskeligste å tørre å starte kontakt, og alt etter det må man ta som det kommer. 

Men prøv deg frem! Man angrer tross alt mer på de sjansene man ikke tok, mer enn de man faktisk tok. Håper dette ordner seg. Skal legge til noen artikler under som du kan lese for ekstra råd. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan få noen til å like deg

Omriss av tegnet hjerte (www.colourbox.com)

Råd for å få noen du liker til å like deg og kanskje til og med bli din kjæreste.

Av Emilie, ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan gi deg ulike muligheter for å flørte litt... Kanskje kan det være lettere enn å flørte med noen direkte ansikt til ansikt, eller i tillegg til den direkte kontakten. Her får du noen råd du bør ta med deg hvis du skal flørte via mobilen.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse