Hopp til hovedinnholdet
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no

Hvordan kan jeg bli kjent med en gutt jeg liker?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg liker en gutt på trinnet, og vet han likte meg før. Vet ikke om han fortsatt liker meg. Vi har før sendt litt meldinger, men vi sender ingen nå lengre. Vennegjengen hans og vennegjengen min har funnet på noe to ganger, men det var mens vi fortsatt sendte meldinger( tror det var fordi han ville møte meg). Har lyst til å bli kjent med han, men vet ikke hvordan venner og familie vil reagere hvis det blir noe mer enn vennskap, har aldri hatt menge guttevenner eller en kjæreste. Det er heller ikke mange kjærestepar på trinnet og ingen i klassen. Vil ikke få mye oppmerksomhet, vi er begge ganske sjenerte. Hvordan kan jeg bli kjent med han?

Besvart 09.06.2017 23:40
 

Svar
Hei!

Jeg tror det beste for deg i denne situasjonen er bare å prøve å starte opp kontakten igjen. Prøv å send en liten melding, og se om du får noen respons. Prøv å få litt kontakt igjen med denne gutten, og prøv å bygg på det. 


Jeg tror dette kan ordne seg. Dere har jo allerede hatt kontakt, og var interessert i hverandre! Skal legge noen artikler under, som jeg anbefaler at du leser for litt ekstra råd.

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan få noen til å like deg

Omriss av tegnet hjerte (www.colourbox.com)

Råd for å få noen du liker til å like deg og kanskje til og med bli din kjæreste.

Av Emilie, ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


ukens tema

Skolehverdag

kommentar

#forhomofile: Jeg synes det er helt fantastisk når folk er åpne homofile. Flere ganger møter jeg folk og tenker, skulle ønske de var hetero, for de er jo DRITKULE. Men først å fremst, hvis du er homofil, ikke vær redd for å komme ut av skapet. Jeg tror ikke folk tror det er så rart som du kanskje forestiller deg. Og hvis folk har et problem med homofile, har de ett seriøst problem med hjernen sin også. Det å være homofil er like normalt som det å være hetro. Folk som ikke greier å skjønne dette, greier heller ikke å sette seg inn i den moderne verden. Det kan selvfølgelig være et lite sjokk for venner, familie og dine nærmeste, men hvis de godtar deg som du er, så godtar de dette også. Det burde de i hvertfall. Sånn som vi lever nå så synes jeg egentlig at det er unødvendig å måtte si at det er helt greit å være homofil, lesbisk, trans .osv. Dette burde folk skjønne fra før. Hvis sånn du er ikke skader noen eller særer noen så må du vise det. Verden trenger flere originale personer. Jeg går på en skole der nesten alle er klonet. Det er bare dure klær og dyre ting, og nesten alle de som er populære er kjempeslemme. Sånn burde det ikke være Lik denne kommentaren hvis du er for en ny og bedre verden. Les innlegg Liten pil høyre