Hopp til hovedinnholdet
Ung.no på Snapchat
Nervøs jente (colourbox.com)
Nervøs jente (colourbox.com)

Hvordan kan jeg bli kjent med en gutt jeg liker?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg liker en gutt på trinnet, og vet han likte meg før. Vet ikke om han fortsatt liker meg. Vi har før sendt litt meldinger, men vi sender ingen nå lengre. Vennegjengen hans og vennegjengen min har funnet på noe to ganger, men det var mens vi fortsatt sendte meldinger( tror det var fordi han ville møte meg). Har lyst til å bli kjent med han, men vet ikke hvordan venner og familie vil reagere hvis det blir noe mer enn vennskap, har aldri hatt menge guttevenner eller en kjæreste. Det er heller ikke mange kjærestepar på trinnet og ingen i klassen. Vil ikke få mye oppmerksomhet, vi er begge ganske sjenerte. Hvordan kan jeg bli kjent med han?

Besvart 09.06.2017 23:40
 

Svar
Hei!

Jeg tror det beste for deg i denne situasjonen er bare å prøve å starte opp kontakten igjen. Prøv å send en liten melding, og se om du får noen respons. Prøv å få litt kontakt igjen med denne gutten, og prøv å bygg på det. 


Jeg tror dette kan ordne seg. Dere har jo allerede hatt kontakt, og var interessert i hverandre! Skal legge noen artikler under, som jeg anbefaler at du leser for litt ekstra råd.

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan få noen til å like deg

Omriss av tegnet hjerte (www.colourbox.com)

Råd for å få noen du liker til å like deg og kanskje til og med bli din kjæreste.

Av Emilie, ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse