Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for at gutten jeg liker er fuckboy. 

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har truffet en gutt som er en super fin og snill gutt <3 MEN problemet er at han er en/har vert fuckboy og jeg begynner og få mye følelser for han, følelser jeg egentlig ikke vil ha. Vennene min er over bevist på at vi kommer til å bli sammen snart. Men jeg er såååå redd for at han skal gå på andre jenter samtidig han er sammen med meg. Jeg skal snakke med han senere om det, men jeg vil bare høre om dere har noen tips til meg om hva jeg børr spørre om og hva jeg børr gjøre. Hilsen en forvirret jente på 16.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg forstår at dette gjør deg usikker, og at det er vanskelig å vite hvordan du skal gå frem. Jeg syntes det er fint at du vil snakke med han, det tror jeg er bra for situajonen. Det virker for meg som om dere kjenner hverandre godt, så kanskje du bare skal være ærlig med han? Vis at dette er vanskelig for deg, og spør om dere kan snakke sammen. Selv om han har en historie som "fuckboy" betyr ikke det at han ikke kan endre seg. Samtidig er det ingen god følelse å gå inn i et forhold med en du er usikker på. 

Prat med han, og vær ærlig. Det er nok den beste løsningen. 

Du trenger ikke gå inn i et forhold med han før du er sikker på at han bare vil ha deg. Følg hjertet ditt.

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse